Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/laveau/domains/laveau.nl/public_html/includes/menu.inc).

Over Laveau

Laveau is een allround schoonmaakbedrijf dat dagelijks laat zien dat schoonmaken net even beter en ook net even anders kan. En met ruim 19 jaar ervaring weten wij precies hoe we dat moeten doen.

Bij Laveau doen we er alles aan om het vak op een hoger niveau te tillen. Dat begint al bij het aantrekken van de juiste medewerkers. Ons team bestaat uit mensen met een flinke dosis eigen initiatief en een hoge mate van betrokkenheid. Alleen zij zijn geschikt voor in ons team. Zij die afspraken nakomen en flexibel zijn. Zij die Laveau zijn.

Samen gaan we tot het uiterste. Werken we voor grote en kleine opdrachtgevers, maar altijd met dezelfde achterliggende gedachte. We behandelen een ander zoals we zelf graag behandeld willen worden. En we tonen respect voor andermans eigendommen. Natuurlijk doen we altijd wat we hebben afgesproken. We blijven zo bij onszelf. Hoe? Door te opereren met de kennis en kunde van een grote organisatie, maar de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een kleine organisatie.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Laveau. Omdat het anders kan.