Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/laveau/domains/laveau.nl/public_html/includes/menu.inc).

Werkwijze

Bij Laveau werken we met een hoge standaard. We vragen veel van onze mensen en dat is terug te zien in het uiteindelijke resultaat. De medewerkers van Laveau hebben plezier in hun werk en dat stralen ze ook uit. Hoe? Ze tonen initiatief, komen afspraken na, zijn flexibel en bovenal: betrokken.

Betrokkenheid tonen

Geen acht, maar een tien willen scoren. Verantwoordelijkheid voelen voor je werk en daarin willen excelleren. Eigenschappen die al onze medewerkers bezitten. Bij de selectie van ons team vinden we ‘de persoon’ belangrijker dan vakinhoudelijke kennis. Die kennis komt later, wanneer wij onze mensen in huis opleiden. Daarmee komt het dus wel goed. De basis voor werken bij Laveau ligt bij de juiste inzet en houding. Ook als schoonmaker. We werken alleen met betrokken mensen die samen met collega’s tot het uiterste gaan. Dat zijn de mensen die voor onze klanten schoonmaken.

Initiatief tonen

Onze mensen weten dat goed schoonmaken meer is dan een glanzend oppervlak creëren. En op deze servicegerichte houding worden zij ook geselecteerd. Voor het beste resultaat gaan zij graag net dat stapje verder. Ze luisteren goed, denken mee en hebben oog voor detail. Werken met de allerbeste schoonmaakproducten en –methoden, omdat zij dat zèlf belangrijk vinden. Dit resulteert in maatwerk, toegesneden op de specifieke situatie en wensen. We werken zo effectief en dat dit uiteindelijk vaak geld scheelt, is zeker ook niet onbelangrijk.

Afspraken nakomen

‘Doen wat je belooft’. Een vanzelfsprekendheid voor de mensen van Laveau. We zijn graag duidelijk over wat we precies doen en gaan doen. En dat maken we dan ook waar. Elke nieuwe opdracht start daarom met een goed gesprek. Vervolgens wordt de juiste persoon geselecteerd en nauwgezet geïnstrueerd en begeleid. Zo garanderen we kwaliteit. Als bedenker van de schoonmaakkaart geeft Laveau haar medewerkers een overzichtelijke instructiemethodiek in handen en kunnen klanten eenvoudig de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden volgen. Daar voegen we periodieke kwaliteitsmetingen aan toe en zo houden we altijd een vinger aan de pols. Op die manier zijn alle partijen zeker van service van niveau.

Flexibele houding

Flexibiliteit is bij Laveau een sleutelwoord. Flexibel werken garandeert het serviceniveau waar we voor staan. Alle werkzaamheden liggen per week vast op de schoonmaakkaart. Maar is het nodig om daarvan af te wijken? Dan is dat nooit een probleem. Met het grootste gemak passen we dan het schema aan. Daarbij zijn onze medewerkers altijd bereid om ook andere taken op te pakken. Bijvoorbeeld de kantinedienst. Voor personeel met goede communicatieve vaardigheden en de juiste instelling geen enkel probleem!