“Omdat het anders kan”

Trots op ons team

Paul Verrips

Als oprichter en directeur van Laveau is het mijn doel om het overzicht in de organisatie te houden en mensen en processen met elkaar te verbinden en zo de organisatie gezamenlijk te ontwikkelen en te laten groeien.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met alles wat te maken heeft met analoge zwartwit fotografie.

Ruth Knol

Binnen Laveau ben ik verantwoordelijk voor het volledige administratieve proces, denk hierbij aan de financiële en personele administratie. Tevens ben ik operationeel verantwoordelijk de grootste key-account van onze organisatie.

De combinatie van mijn functie als officemanager en operationeel manager maakt mijn takenpakket super uitdagend!

Naast mijn werk zoek ik mijn uitdaging in sporten, waarbij krachtsport en skeeleren favoriet zijn! Maar ook de analoge zwartwit fotografie heeft mijn hart verovert.

Rein Knol

Binnen Laveau ben ik als kwaliteitsinspecteur verantwoordelijk voor het inspecteren en beoordelen van de geleverde schoonmaak kwaliteit. Op basis hiervan ontvangt de operationeel leidinggevende een rapportage t.b.v. eventuele bijsturing.

Ik ben dol op zeevissen, zowel in Nederland als in Noorwegen.

Rune Verrips

Ik ben de mascotte en kantoorhond van Laveau. Als er bezoekers op kantoor komen, dan ontvang ik ze altijd hartelijk, maar ik ga ook graag mee op pad naar klanten, maar moet dan wel in de auto wachten tot het baasje klaar is. Volgens kenners draag ik bij aan verhoging van het werkgeluk, vrolijkheid en interactie.

Carla Wagter

Binnen Laveau ben ik als objectleidster operationeel verantwoordelijk voor de regio Zuidoost & west Friesland en de Noordoostpolder.

Als tegenhanger van mijn dynamische baan, vind ik het heerlijk om thuis weg te kruipen in een mooie roman.

Hetty Knol

Binnen Laveau ben ik als objectleidster operationeel verantwoordelijk voor de regio Noordwest Overijssel en Zuidwest Drenthe.

Thuis vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn met tekenen en kleuren. Een heerlijke manier om mijn hoofd te legen.

Ellen Leliveld

Binnen Laveau ben ik verantwoordelijk voor het Human Resources beleid. Dat wil zeggen, alles wat met de medewerkers te maken heeft en hun welbevinden. Ik vervul deze rol als externe, maar al sinds de start van Laveau, dus ik hoor wel een beetje bij het kantoormeubilair inmiddels.

Ik ben een fanatiek festival-ganger. Niks mooiers dan te ontspannen in een tentje, de hele dag op een overvol veld te luisteren naar muziek onder het genot van een hapje en een drankje!

Reineke Bierma

Sinds 2020 ben ik de externe vertrouwenspersoon voor Laveau en kan je mij op vertrouwelijke basis bellen of mailen wanneer je op de werkvloer te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen zoals pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, conflicten, agressie of geweld. Ik ben er voor een luisterend oor, advies en bijstand.

In mijn werk ben ik veel met mensen in contact, maar ook daarbuiten. Ik fotografeer graag mensen, of dat nu bij iemand thuis is of tijdens huwelijken of bedrijfsfeesten, ik vind het geweldig om herinneringen in mooie foto’s vast te leggen!

reineke.bierma@durescom.nl of 06-83660742