"Omdat het anders kan"

Over Laveau

 

Het regionaal opererende Laveau schoonmaak is in 2006 opgericht door directeur-eigenaar Paul Verrips. De reden was omdat Paul vond dat zaken beter en anders konden binnen de schoonmaak.

Paul zette zelf zijn eerste stappen in de schoonmaak in 1994, eerst als student met een schoonmaakbaan in de avonduren en in 1995 na het afronden van zijn HBO-opleiding Facilitair Management fulltime in zijn eerste managementfunctie binnen de branche.

Bij Laveau hebben we ruime ervaring weten wij precies hoe het beter en anders kan. Wij doen er alles aan om het vak op een hoger niveau te tillen. Dat begint al bij het aantrekken van de juiste medewerkers. Onze mensen hebben een flinke dosis eigen initiatief en een hoge mate van betrokkenheid. Alleen dergelijke medewerkers zijn geschikt om in ons team te werken.  Wij hebben mensen die afspraken nakomen en flexibel zijn. Zij vormen Laveau.

We behandelen een ander zoals we zelf graag behandeld willen worden. En we tonen respect voor andermans eigendommen. Natuurlijk doen we altijd wat we hebben afgesproken. We blijven zo bij onszelf. En hoe doen we dat? Door te opereren met de kennis en kunde van een grote organisatie, maar Laveau heeft de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een kleine organisatie. Dat is onze DNA.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Laveau. Omdat het anders kan!