"Omdat het anders kan"

Werkwijze

 

Bij Laveau werken we met een hoge standaard. We vragen veel van onze mensen en dat is terug te zien in het uiteindelijke resultaat. De medewerkers van Laveau hebben plezier in hun werk en dat stralen ze ook uit.  Ze tonen initiatief, komen afspraken na, zijn flexibel en vooral erg betrokken.

BETROKKENHEID TONEN
Geen acht, maar een tien willen scoren. Verantwoordelijkheid voelen voor je werk en daarin willen excelleren. Dit zijn de eigenschappen die al onze medewerkers bezitten. Bij de selectie van ons team vinden we ‘de persoon’ belangrijker dan vakinhoudelijke kennis. Die kennis komt later, wanneer wij onze mensen in huis opleiden. Daarmee komt het dus wel goed. De basis voor werken bij Laveau ligt bij de juiste inzet en houding. Dat zijn de mensen die voor onze klanten schoonmaken.

Initiatief tonen
Onze mensen weten dat goed schoonmaken meer is dan een glanzend oppervlak creëren. En op deze servicegerichte houding worden zij ook geselecteerd. Voor het beste resultaat gaan zij graag net dat stapje verder. Ze luisteren goed, denken mee en hebben oog voor detail.

Afspraken nakomen
‘Doen wat je belooft’. Is een vanzelfsprekendheid voor de mensen van Laveau. We zijn graag duidelijk over wat we precies doen en gaan doen. En dat maken we dan ook waar.

Flexibele houding
Flexibiliteit is bij Laveau een sleutelwoord. Flexibel werken garandeert het serviceniveau waar we voor staan. Werkzaamheden worden vastgelegd in het schoonmaakbestek. Echter, mocht het nodig zijn om daarvan af te wijken? Dan is dat nooit een probleem. Met het grootste gemak passen we dan het schema aan. Daarbij zijn onze medewerkers altijd bereid ook andere taken op te pakken. Denk hier bijvoorbeeld aan het overnemen van de kantinedienst. Voor ons personeel met goede communicatieve vaardigheden en de juiste instelling zal dat dus geen enkel probleem zijn.